Sâmiha Ayverdi İstanbul Paneli

TÜRKİYE’NİN 100 YILLIK BİRİKİMİ

Anadolu Mektebi tarafından düzenlenen “Edebiyat- Kültür- Medeniyet Yolunda Bir Ömür: Vefatının 30. Yılında Sâmiha Ayverdi İstanbul Programı” kapsamında eş zamanlı panellerden biri de okulumuzda gerçekleştirildi. Akhisar İmam Hatip Lisesinden Mehmet Peker’in başkanlığında Balıkesir Üniversitesi Hemşirelik Bölümünden Damla Akman “Sâmiha Ayverdi’de Savaş”, Ankara Türk Telekom SBL’den Zeynep Ceren Şahin “Sâmiha Ayverdi’de İdeal İnsan”, Çukurova Elektrik Anadolu Lisesinden Elif Karaca “Sâmiha Ayverdi’nin Kaleminden Dün, Bugün ve Yarın”, Nurettin Topçu SBL’den Emine Azra Hancı “Sâmiha Ayverdi’nin Hayatının Edebi Kişiliğine Yansıması” konularını ele aldı. Panelist konuşmalarının ardından Tuğçe Meç ve Ayhan Pala değerlendirme konuşmalarını yaptı. Misafir öğrencilerimize, öğretmenlerine ve programda emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

24.06.2023 72

Smiha Ayverdi İstanbul PaneliSmiha Ayverdi İstanbul PaneliSmiha Ayverdi İstanbul Paneli