ÖĞRENCİ KİMYA ÇALIŞTAYI

28.06.2021 811

Öğrencilerin kimya dersine olan ilgisini artırmak, öğrenmeyi kalıcı hale getirmek, öğrencilerde bilimsel ve analitik düşünme kabiliyetini geliştirmek amacıyla çıktığımız yolda Yıldız Teknik Üniversitesi ve Marmara Üniversitesi iş birliği ile yaptığımız SAAL Kimya Çalıştayı 19 Aralık 2019'da gerçekleştirilecektir. Ana teması  "Kimya Öğretiminde Yaklaşımlar" olan bu çalıştayda dört farklı başlık altında çalışma grupları yer alarak oturumlar gerçekleşti. İstanbul'daki 12 liseden 46 öğrenci ile gerçekleştirilen çalıştayın açılış oturumunda Yıldız Teknik Üniversitesi'nden Prof. Dr. Bayram ÇOĞŞUĞ ve Arş. Görç Hasan Özgür KAPLAN, Marmara Üniversitesi'nden Prof. Dr. Filiz KABAPINAR öğrencilere konuşmalarını gerçekleştiridiler.