16. SÂMİHA AYVERDİ'Yİ ANMA TÖRENİ

28.06.2021 793

"Bence hayatta gâye, ne muharrirlik, ne sanatkârlık, ne âlimlik, ne kâşifliktir. En büyük hüner, iyi insan olabilmektir."Sâmiha Ayverdi Hanımefendi'yi anmak ve anlamak yolunda okulumuzda geleneksel olarak düzenlediğimiz Anma Törenimizin  16.'sını çevirim içi olarak gerçekleştirdik. Yenilenen okul kütüphanemizin Sâmiha Ayverdi Kütüphanesi olarak hizmete açılışının il faaliyeti olan bu yılki Anma Törenimizde Ayverdililer, Sâmiha Ayverdi'nin eserlerinden örnekler okudular, hazırladıkları video ve sunum içerikleri ile Sâmiha Ayverdi'yi daha yakından tanımanın kapılarını araladılar. Programa okulumuz youtube kanalından ulaşabilirsiniz Ruhun Şad olsun Sâmiha Anne..

Ayverdiyi AnmaAyverdiyi AnmaAyverdiyi AnmaAyverdiyi AnmaAyverdiyi AnmaAyverdiyi AnmaAyverdiyi AnmaAyverdiyi AnmaAyverdiyi Anma