Emine Seval YARDIM - Okul Müdürü / Principal

İlk, orta ve lise öğretimini Isparta’da bitirdi.  1995 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde lisans eğitimini,  1999 yılında aynı üniversitede yüksek lisans eğitimini tamamladı. Meslek hayatına 1995 yılında başladı. 1998 yılında o dönemdeki adı Fatih Vatan Anadolu Lisesi olan Sâmiha Ayverdi Anadolu Lisesi’ne atandı. Bu tarihten itibaren Sâmiha Ayverdi Anadolu Lisesi’nde farklı dönemlerde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni, müdür yardımcısı ve müdür vekili görevlerini yürüttü. Sâmiha Ayverdi Anadolu Lisesi-Vatan Anadolu Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği’nde  kurucu ve yönetim kurulu üyesidir. İki kitabı, hakemli dergilerde makaleleri ve pek çokdergide yayınlanmış yazıları bulunmaktadır. Evli ve iki çocuk annesidir.

(212) 631 2388 (212) 531 0838 Eposta