TÜRKİYE LİSELER ARASI KİTAPLAR DİLE GELDİ EDEBÎ METİN OKUMA YARIMASI

Okulumuz tarafından 11 yıldır İstanbul'daki liseler arasında düzenlenen  Kitaplar Dile Geldi Mensur Edebî Metin Okuma Yarışması'nın 12.'si ulusal ölçekte gerçekleştirildi. Türkiye'nin çeşitli illerinden 28 öğrencinin katıldığı yarışmamızın 1. Aşaması  şartnameye göre gönderilen videoların jüri tarafından değerlendirilmesi ile yapıldı. 2. Aşamaya kalan 12 öğrenci çevirim içi olarak katıldıkları yarışmamızda mükemmel performanslar sergilediler. Yarışma sonucunda İstanbul Mevlâna Anadolu Lisesi öğrencisi Feyza SAYAR 1. ; İstanbul Galatasaray Lisesi öğrencisi Umay ÖZGÜL 2.; İstanbul Validebağ Fen Lisesi öğrencisi İsa DİNAR 3.; Erzurum Türk Telekom Nurettin Topçu Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Eray AKPINAR 4. (Teşvik) oldu. Kitaplar Dile Geldi'ye katılan tüm öğrencilerimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

28.06.2021 2237

Kitaplar Dile GeldiKitaplar Dile GeldiKitaplar Dile GeldiKitaplar Dile GeldiKitaplar Dile GeldiKitaplar Dile GeldiKitaplar Dile Geldi