Türkiye Liseler Arası 13. Kitaplar Dile Geldi Edebî Metin Okuma Yarışması'nın Sonuçları

Öğrencilerin kitapla dostluğunu artırmak, hitabet gücünü geliştirmek ve topluluk karşısında kendilerini doğru bir şekilde ifade etmelerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediğimiz;

Türkiye Liseler Arası 13. Kitaplar Dile Geldi Edebî Metin Okuma Yarışması'nın ilk aşamasını tamamladık.  İlk aşamayı tamamlayıp 18 Mayıs Çarşamba günü saat 10.00'da çevrim içi yapılacak final aşamasına katılmaya hak kazanan öğrencilerin isimleri alfabetik olarak aşağıda yer almaktadır.

Katılan tüm öğrencilere ve danışman öğretmenlerine teşekkür eder,

İkinci aşamada sunumlarını gerçekleştirecek olan öğrencilere ve danışman öğretmenlerine başarılar dileriz.

10.05.2022 743

Ahmet Safa BAŞARA (İstanbul Validebağ Fen Lisesi)

Belemir UZGUR (İstanbul Anadolu Lisesi)

Beyzanur GÜL (İstanbul Ayazağa Anadolu Lisesi)