"READ STORIES FOR KIDS IN PANDEMIC" E TWINNING PROJEMİZ

Samiha Ayverdi Anadolu Lisesi olarak Türkiye, Romanya ve Polonya'dan 11 farklı okul ile birlikte hem anaokulu hem de  liseli öğrencilerin birlikte çalıştıkları  "Read Stories for Kids in Pandemic" adlı eTwinning projesini yürütmekteyiz.

11.06.2021 652

Samiha Ayverdi Anadolu Lisesi olarak Türkiye, Romanya ve Polonya'dan 11 farklı okul ile birlikte hem anaokulu hem de  liseli öğrencilerin birlikte çalıştıkları  "Read Stories for Kids in Pandemic" adlı eTwinning projesini yürütmekteyiz.  9. ve 10. sınıf öğrencilerimizden 13 kişinin katıldığı projede öğrencilerimiz sadece İngilizcelerini geliştirmekle kalmayıp, hem yurtdışında bulunan minik ortaklarımızla etkileşimde bulunarak onların gelişimine katkı bulunma hem de farklı web2 araçlarını kullanarak gerçekleştirdikleri etkinlikler sayesinde pandemi sürecinde teknolojinin farklı alanlarını keşfetme şansına sahip olmaktadırlar. 

Proje kapsamında öğrencilerimiz, çok sayıda İngilizce çocuk kitabı seslendirmiş, anaokulları için kullanılabilecek İngilizce dil öğretim materyalleri geliştirmişlerdir. Bunun yanında Storyjumper uygulamasını kullanarak hazırladıkları ve kendilerine ait  kitapları internet üzerinden proje ortağı olan okul öncesi okullarına göndererek projeye katkı sağlamışlardır. Ayrıca Zoom üzerinden gerçekleştirilen iki çevrimiçi görüşme ile yurtdışındaki ortaklarımızdan eşleştikleri "Gradinita cu Program Prelungit nr 7Anaokulu ve yurt içi ortaklarımızdan Bayrampaşa Hacı Halide Canayakın Anaokulu öğrencilerine canlı görüşme esnasında çocuk kitabı okumuşlardır. Projemize katılan öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

 

Detaylı bilgi için proje sayfalarını inceleyebilirsiniz.

https://www.facebook.com/readstoriesforkidsinpandemic

https://www.instagram.com/readstoriesforkidsinpandemic/

https://www.youtube.com/channel/UCsMV52zy21kN3jAW03ArDVw

 

READ STORIES FOR KIDSREAD STORIES FOR KIDSREAD STORIES FOR KIDSREAD STORIES FOR KIDSREAD STORIES FOR KIDSREAD STORIES FOR KIDSREAD STORIES FOR KIDSREAD STORIES FOR KIDSREAD STORIES FOR KIDSREAD STORIES FOR KIDSREAD STORIES FOR KIDSREAD STORIES FOR KIDSREAD STORIES FOR KIDSREAD STORIES FOR KIDS