DEPREM TATBİKATIMIZ BAŞARI İLE YAPILDI

DEPREM TATBİKATIMIZ BAŞARI İLE YAPILDI

Okulumuzda öğrencilerimizin doğal afetlerden olan deprem anında nasıl davranmalarını ve ne önlemler almalarını öğretmek ve uygulamalarını sağlamak amacıyla deprem tatbikatı yapıldı. Tatbikatımız İstanbul Valiliği, AFAD, İzci Fedarasyonu ve Kızılay'ın katılımıyla gerçekleşti. Tatbikatta "çök, kapan, tutun" "hayat üçgeni oluşturma" gibi uygulamalar gerçekleştirildi. Daha sonrasında "Okul Tahliye Planı" doğrultusunda öğrencilerin tahliyesi yapıldı. Son olarak toplanma alanlarında son bilgilendirme yapılarak tatbikat sona erdirildi.

12.03.2022 856

Okulumuzda gerçekleşen deprem tatbikatımız başlamadan önce AFAD, Türk Kızılay, UMKE, Mag Ame ve Türkiye İzcileri ekipleri koordinasyonuyla birlikte hazırlıklarımız yapıldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, AFAD İl Müdürü Gökhan Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı ve Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney'in katılımıyla gerçekleşen tatbikatımız bittikten sonra tatbikatımıza katılım gösteren İstanbul Valisi Ali Yerlikaya öğrencilerimize konuşma yaptı.

Tatbikatımıza katılım gösteren tüm ekiplere ve kurallara uyarak başarılı bir tatbikat geçirmemizi sağlayan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Deprem TatbikatıDeprem TatbikatıDeprem TatbikatıDeprem TatbikatıDeprem TatbikatıDeprem TatbikatıDeprem TatbikatıDeprem TatbikatıDeprem TatbikatıDeprem TatbikatıDeprem TatbikatıDeprem TatbikatıDeprem TatbikatıDeprem TatbikatıDeprem TatbikatıDeprem Tatbikatı