15. SAMİHA AYVERDİ'Yİ ANMA TÖRENİ

COVID-19 virüsü sebebiyle okulların kapalı olmasından dolayı Samiha Ayverdi'yi Anma Törenini bu sene sosyal medya kanallarımız üzerinden yürütmekteyiz.

"Handır bu gönlüm, yâ misafirhâne...   Dert konuklar, derman konuklar, hayal konuklar, melâl konuklar; mümkün konuklar, muhal konuklar. Hele hasret, hiç çıkmaz ordan, çıkmaz ordan.   Handır bu gönlüm, yıkık, dökük...   Fakir konuklar, zengin konuklar, âlim konuklar, câhil konuklar; gelen konuklar, geçen konuklar. Hele bir hancı vardır, hiç çıkmaz ordan, çıkmaz ordan..."   15.'sini düzenlemeyi planladığımız Sâmiha Ayverdi'yi Anma Törenimizi,  tüm dünyayı ve ülkemizi derinden etkileyen korona virüsü sebebiyle sosyal medyadaki paylaşımlarımızla gerçekleştirdik. Sâmiha Ayverdi Hanımefendi'den seçtiğimiz cümlelerle,  öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katkıları ile hazırladığımız videolarla onu bir kez daha saygı ve rahmetle anmaya, hatırasını yad etmeye, mirasını yaşatmaya gayret ettik. İçeriklerimize okulumuzun YouTube sayfasından ulaşabilirsiniz.    Ruhun şâd olsun Sâmiha Anne...

20.03.2020 1138

20-03-202020-03-202020-03-2020